f Download Driver Canon PIXMA MX-366 Win XP, Vista, 7 - all about the world

Update artikel terbaru dengan bergabung di fan page Christinarwen

Powered By EXEIdeas

Thursday, December 15, 2011

Download Driver Canon PIXMA MX-366 Win XP, Vista, 7

Download And Install Driver Canon PIXMA MX-366 Win XP, Vista, 7

 How to install the drivers Canon PIXMA MX-366 for Windows :

1. Download the driver Canon PIXMA MX-366, click 
Download

2. Make sure the printer usb cable plugged into the laptop or computer

3. Open the file has been downloaded, double click on the file

4. Follow the instructions that appear during installation

5. When finished doing test print

6. If test print is not a problem, then we have succeeded driver installation

Bagikan Artikel Ini
Share

5 komentar:

Maswin said...

Saya mempunyai printer Canon pixma mx-366
Bagaimana mendownload free untuk driver printer Canon mx-366 ke laptop saya scara online

the Elf said...

@ Maswin : download manual aja mas...kalo via online sering bermasalah...

tomy said...

kalau boleh tau bagai mana ya cara nya mendwonload manual untuk program printer pixma mx366

the Elf said...

@ tomy : tinggal download aja driver diatas bro...

David said...

Punten..' saya sedang fotocopy pake MX366, udah setengah perjalanan printernya ngeheng, printer saya matiin dan dinyalakan lagi, masih tetap ngeheng sampe sekarang, tolong dong gmn cara betulinnya...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...